Denise Boyer

Nombre: 
Denise
Apellidos: 
Boyer
Categoría profesional: 
Professeur émérite
Hispanista Emérito: 
No
Materias de especialidad: 
Universidad/Centro de investigación: 
Université de Sorbonne - Paris IV
Departamento/Centro: 
Centre d'Études Catalanes, Université de Sorbonne - Paris IV
País: 
Francia
Trabajos publicados: 
Publicaciones entre 2007 y 2010:

Citacions i collages a la poesia catalana del franquisme, en: La intertextualitat a la literatura de la postguerra fins avui-2n colloqui europeu d'estudis catalans. Eds. Christian Camps y Montserrat Roser, Montpellier, Editions de la Tour Gile, 2007, vol. 2, págs. 49-58.

L'aspecte físic dels personatges de Mirall trencat, en: Congreso Internacional Mercè Rodoreda, Barcelona, 2008. Ed. Joaquim Molas, Barcelona, Societad estatal de commemoraciones culturales/ Institut d'estudis catalans/ Fundació Mercè Rodoreda, 2010, págs. 23-41.

De la beauté du catalan: récits de légitimation, en: Les grands récits: miroirs brisés? Eds. Maria Graciete Besse y Michel Ralle, Paris, Indigo, 2010, págs. 11-25.

En prensa:

La crítica ribiana de la literatura francesa, en: III Simposi Carles Riba amb motiu del 50è aniversari de la mort del poeta. Institut d'estudis catalans y Aula Carles Riba (Université de Barcelone), 2009. Barcelona, Publicacions i Edicions de la Universitat de Barcelona.

Tankes estacionals: el model català, en: La Tanka Catalana. Groupe de recherche Inter-Asia (Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Traducció i Interpretació), 2010. Barcelona, Publicacions de l'Abadia de Montserrat.
Asociaciones a las que pertenece: 
Société des hispanistes de l'Enseignement supérieur
Hispanista: 
Si